Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Николаидису регионална новинарска награда
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 11. 2015.

Извор: Бета

Николаидису регионална новинарска награда

Новинар и књижевник Андреј Николаидис добитник је овогодишње регионалне награде за допринос професионалном новинарству "Миодраг Вукмановић", која му је вечерас уручена на завршетку Подгоричког новинарског форума.

 

Међународни жири наградио је Николаидиса за серију текстова под насловом "Порекло наших врста", које је објавио на сајту zurnal.ba.

Победник овогодишњег конкурса на којем су учествовали аутори 130 радова из шест земаља награђен је са три хиљаде евра. 

У категорији радио и ТВ прилога, као најбољи оцењен је прилог под називом "Обећана земља" аутора са Телевизије Црне Горе, који се бавио малверзацијама са продајом земљишта на црногорском приморју. 

За најбољи рад у категорији штампе и онлајн медија проглашена је серија текстова објављених на сајту Антидот, која се бавила политичком позадином убиства премијера Србије Зорана Дјиндјића. 

Дводневни Подгорички новинарски форум окупио је новинаре из земаља Балкана по трећи пут, а овогодишња тема била је посвећена утицају нових технологија на новинарство и медије.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси