Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Теодор Кирјаку: Нисмо на продају
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 11. 2015.

Аутор: Х.Д. Извор: Данас

Теодор Кирјаку: Нисмо на продају

На свечаној прослави поводом шест година успешног пословања у Србији, власник Антена групе Теодор Кирјаку поздравио је своје истакнуте званице и нагласио да ова медијска група није на продају, те да наставља са инвестицијама у овдашње тржиште.

 

У свечаној сали Скупштине града прексиноћ, више од пет стотина представника политичке, бизнис, културне, спортске, медијске и шоубизнис елите својим присуством увеличали су спектакуларну прославу поводом шест година успешног пословања медијске корпорације "Антена група” у Србији. 

Власник Теодор Кирјаку, заједно са генералним менаџером за Србију и Црну Гору Мањом Грчић, директорком продаје Маријом Каран и директором промоције Александром Радошем, поздрављао је званице у Старом двору у срцу Београда, на чијим зидинама су се у 4Д анимацији смењивала ТВ лица Прве и Б92.

Водитељски пар Марија Килибарда и Славко Белеслин поздравили су госте: "Вечерас смо ту да званично кажемо како ће Антена група у Србији наставити суверено да гради своје медијско царство, јер већ сада, после шест година састоји се од најпопуларнијих медијских платформи у Србији". 

Након тога господин Кирјаку поздравио је све присутне и изразио захвалност премијеру Александру Вучићу као и члановима Владе, подсетио на историјат "Кирјаку групе” која се бави нафтом и медијима широм света, и на течном српском рекао да се када је у Београду, осећа као Србин.

Истакао је како је преко 100 милиона евра уложено у садржај уз који просечан становник Србије проводи више од пет сати дневно.

Господин Кирјаку рекао је и да му је једно од најчешће упућиваних питања - хоће ли продати свој "српски бизнис” и закључио ту тему констатацијом: "Мој одговор је увек не! Зато што осећам као да смо тек почели и зато што настављамо раст кроз сјајне нове програме и продукције". 

Захваливши се запосленима на посвећености, креативности, иновацијама, потом клијентима на лојалности и поверењу, Теодор Кирјаку је нагласио како је Србија атрактивна дестинација за улагања странаца, те да је поносан што може да истакне како је са два терестријална канала Првом ТВ и Б92, 2 кабловска канала Прва и Б92 инфо, 2 портала Prva.rs и B92.net, медијском платформом Vice и радио станицом Play, Атена група највећи улагач у медије у региону. 

Списак званица био је импозантан: од премијера Владе Александра Вучића, министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, министра енергетике и рударства Александра Антића, председника Скупштине града Београда Николе Никодијевића, пуковника Петра Бошковића, саветнице председника Србије Станиславе Пак, градског менаџера Горана Весића, потом бројних представника амбасада али и медијског и бизнис миљеа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси