Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Педагог Златко Николић упоредио новинаре Н1 са психопатама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 11. 2015.

Аутор: Маја Николић Извор: Н1

Педагог Златко Николић упоредио новинаре Н1 са психопатама

Златко Николић, бивши педагог који је радио у затвору у Пожаревцу и кога медији погрешно представљају као криминолога и сарадника Института за криминолошка и социолошка истраживања, гостујући јуче на ТВ Студио Б, поставио је новинарима Н1 психијатријску дијагнозу, рекавши да се они не стиде ничега, што је, тврди, одлика психопата.

 

"Тачније речено он није ни запослен у Институту, нити је наш сарадник (пензионисан је пре четири године - 2011. године). Сва спорна питања можете разрешити у непосредном контакту једино са др Златком Николићем који је иначе по општем образовању педагог", наводи се у одговору Института.

На телевизији Студио Б, где је коментарисао случај Мирослава Богићевића који тврди да је власнику Курира дао милион евра, Николић је рекао да може да иако полиграф није доказ на суду, он лично може да тврди да Богићевић не би прошао полиграф да је лагао.

То објашњава на следећи начин: Полиграф, како каже, пролазе све психопате, јер не осећају ништа, а Богићевић, тврди Николић, није психопата и то, каже, може да препозна по лику Мирослава Богићевића на фотографији.

Насупрот томе, лица новинара Н1 очито су овог педагога инспирисала другачије.

"Погледајте шта раде ваше колеге, ако смете тако да их назовете, са Н1, јер они мислле да су аристократија у односу на овај балкански, примитивни телевизијски сектор. Они се не стиде ничега. Зато бих ја рекао, као што је (Јован) Дучић за неке рекао, сувише су храбри, па се не стиде ничега, а психопате се не стиде ничега", рекао је Николић гостујући на Телевизији Студио Б у недељу, 8. новембра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси