Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стефановић: Медији воде ужасну кампању против Вучића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 11. 2015.

Извор: Н1

Стефановић: Медији воде ужасну кампању против Вучића

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић тврди да ће сви наводи о градоначелнику Београда Синиши Малом бити испитани, али да ће одговарати и они који дају неистините информације.

"Испитаће се сви наводи (о Малом), али ће одговарати и они који то раде на лажан начин", рекао је Стефановић за Радио-телевизију Србије, преноси Бета.

Он је казао да му се чини да се "сви праве невешти" не желећи да препознају "ужасну кампању" против премијера Србије Александра Вучића и Владе коју како је рекао, воде телевизија Н1 и дневни листови Курир и Данас.

"Хајка се води против премијера, јер он води независну политику, а очигледно да постоје центри моћи којима то не одговара. Политика владе ће остати иста као она за коју су нам грађани дали поверење и никога партијска књижица неће штитити", додао је он.

Према његовим речима, није пружен ниједан доказ за тврдње о градоначелнику, као што је било и у афери "прислушкивање".

"Ниједан кредибилан доказ није пружен. Позивао сам све надлежне да дођу и провере у МУП-у да ли је било прислушкивања, до сада се ниједан државни или независни орган није појавио, нити га то интересује", казао је министар.

Стефановић је изјаву немачке канцеларке Ангеле Меркел о могућности оружаног сукоба на Балкану због избегличке кризе, уколико Немачка затвори ганицу са Аустријом, оценио као упозорење.

"Безбедност и стабилност региона морају бити приоритет. Немачка је преузела велики део терета и све земље на путу до Немачке морају бити спремне. Ми имамо нормалан ток миграција, након договора са Хрватском и трудимо се да покажемо да смо озбиљни и одговорни", казао је Стефановић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси