Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Спорт ” поентирао, сви славили
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 11. 2015.

Аутор: Ивана Салапура Извор: Спорт

„Спорт ” поентирао, сви славили

Интересовање за “Спорт” није јењавало ни последњег дана Сајма медија.

 И млади и стари желели су да сазнају како су дешавања на спортских терена пренели новинари “Спорта” и како је то графички упаковано у најстаријем спортском листу на Балкану.

У страницама “Спорта” уживали су они који га годинама читају, али је нови дизајн привукао и млађе читаоце. Ретки су били посетиоци у Хали 3 који се нису заустављали поред штанда да погледају шта је то ново у “Спорту”. И нису се покајали.

У протеклих пет дана поклоници спорта могли су да уживају у друштву бројних спортиста, али и да добију поклоне у част 70. рођендана нашег листа. Рукометаши, кошаркаши и фудбалери су показали поштовање према “Спорту”, као што су читаоци према њима. 

- Све је лепше кад је ново - били су коментари који су могли да се чују међу посетиоцима који су чекали да добију свој примерак новина. “Спорт” је традиција, потврђено је, али је нови “Спорт” и будућност. Навикли су читаоци да у најстаријем спортском листу могу да прате све резултате, како међународног, тако и домаћег спорта, али је у новом руху “Спорт” спреман да им пружи и другу страну догађаја. 

Хвала на указаном поверењу! 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси