Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Објављен конкурс за директора Ратела
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 10. 2015.

Извор: Бета, РТВ

Објављен конкурс за директора Ратела

Министарство трговине, туризима и телекомуникација Србије облавило је данас јавни конкурс за председника, заменика председника и чланове Управног одбора Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге (Рател).

Како се наводи у конкурсу који је објављен на сајту тог министарства (mtt.gov.rs), кандидати за та места морају да имају високо академско образовање из области значајних за рад Ратела, а нарочито из области електронских комуникација, економије и права.

Кандидати морају имати значајне и признате радове или праксу у области електронских комуникација, односно поштанских услуга и морају да уживају углед у стручној јавности, наводи се у јавном конкурсу на који се пријаве могу поднети Министарству трговине, туризма и телекомуникације у року од 30 дана од дана објављивања конкурса у "Службеном гласнику Републике Србије".

 

Коментари (1)

Остави коментар
пет

16.10.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:22

kakvi su to uslovi

A jel se skupljanje maraka racuna u cv?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси