Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Тешко утврдити шта је истина о куповини Политике
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 10. 2015.

Извор: Политика, Танјуг

Вучић: Тешко утврдити шта је истина о куповини Политике

Премијер Александар Вучић изјавио је данас да не може ни да потврди ни да демантује вест о томе да је Адриа медија преузела сва права и потраживања у Политици, Новостима и Дневнику, јер полиција ради на том случају, а тешко је утврдити шта је истина, с обзиром на малверзације претходног режима.

 

„То са Политиком и Новостима полиција ради од 2012, 2013. године. То како су муљали ови из Демократске странке, давали једни другима купујући изборну подршку, шта су њихови тајкуни радили и ко је коме плаћао, то ни Свети Петар не може да размрси. Питајте ме данас ја све детаље знам, а не знам како правну природу тога да вам објасним”, рекао је Вучић новинарима у Јагодини.

Према његовим речима, ту ништа није јасно, чисто, нормално и уобичајено.

„Полиција ради на томе, а шта ће из тога изаћи, ја не знам. Надам се да ће изаћи нешто добро за нашу земљу. Уколико је дошло до преузимања, новим власницима желим успеха, али ја ту вест не могу ни да потврдим ни да демантујем. Чекам да видим шта ће истрага показати”, рекао је Вучић.

Адриа Медиа Група д.о.о. саопштила је 7. октобра да је купила је сва права и потраживања у Политика Новине и Магазини д.о.о, Политика штампарија д.о.о, Политика АД Београд, Дневник Војводина Прес д.о.о и НИД Новости из Београда.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси