Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сомбор: Данас почиње "Интерфер"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 10. 2015.

Извор: www.021.rs

Сомбор: Данас почиње "Интерфер"

Јубиларни 20. фестивал репортаже и медија биће отворен данас у 18 часова у Великој сали Скупштине града Сомбора.

Сат времена касније у Галерији Милан Коњовић биће отворена изложба "Милан Коњовић – један сликар, 15 фотографија, 30 уметничких дела".

Потом ће у Апатину у Галерији "Меандер" у 20 часова бити отворена изложба најбољих фотографија Интерфер 2015."Интерфер" се у суботу у Сомбору наставља емитовањем документарног ТВ записа "Успомена на сликара Саву Стојкова" у који је укључен последњи интервју тог уметника.

Пројекција тог документарца заказана је за 10 часова у згради Препарандије, где ће пола сата касније бити приказана селекција најбољих радова пристиглих на Интерфер.

У суботу у 12 часова, у Малој галерији Културног центра "Лаза Костић" у Сомбору, биће представљена монографија "Чувари успомена и сведоци историје". У монографији је представљен 61 аутор са око 330 фотографија.Улогу домаћина Интерфера после ове изложбе преузима Апатин.

У Бањи Јунаковић ће у 13 часова бити представљени најбољи радови овогодишњег фестивала репортаже. Трибина "Медијски линч – употреба и злоупотреба медија" заказана је за 18.30 сати.

Модератор трибине биће Петар Јеремић, председник Извршног одбора Удружења новинара Србије и члан Савета за штампу.

На трибини ће говорити новинари и медијски радници, представници Удружења новинара Србије, Независног удружења новинара Србије, Асоцијације медија и други.

Завршна церемонија и додела награда 20. Интерфера заказана је за недељу у подне у дворани Културног центра у Апатину.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси