Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Саопштење компаније Презент поводом трагичне смрти новинарке Јелене Крашић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 09. 2015.

Извор: http://present-group.com/

Саопштење компаније Презент поводом трагичне смрти новинарке Јелене Крашић

Поводом позива многобројних медија везаних за несрећу у којој је изгубила живот наша колегиница Јелена Крашић, маркетинг менаџер и продуценткиња емисије „Наутика“, издајемо следеће саопштење за јавност:

Дана 12.09.2015. год. у Кану трагично је изгубила живот наша драга колегиница Јелена Крашић, маркетинг менаџер и продуценткиња емисије „Наутика“, о чему смо након несреће и обавестили јавност саопштењем на нашем сајту.

У складу са жељама породице пок. Јелене Крашић, истовремено смо навели да ће време и место сахране пок. Јелене благовремено објавити њена породица.

Све околности везане за насталу несрећу у којој је трагично изгубила живот наша колегиница (саслушање сведока, видео снимци, вештачење чамца и све остало) испитују надлежни државни органи Републике Француске.

У том смислу немамо овлашћења да било какве детаље везане за насталу трагедију износимо у јавност, већ је то искључиво надлежност државних органа Републике Француске.

Такође, поштујемо жељу породице пок. Јелене, која је била изричита да се противи објављивању овог трагичног догађаја у медијима и том смислу молимо за разумевање.

Губитак пок. Јелене доживљавамо као огромни губитак наше драге колегинице, коју ћемо заувек памтити као вредног, часног и коректног човека.

Пок. Јелена је за четири године свог рада у „Наутици“ дала значајан допринос емисији и часопису „Наутика“, а ми ћемо урадити све што је у нашој моћи да Јелена и њен рад не буду заборављени.

 

У Новом Саду, 21.09.2015. год.
Презент доо Нови Сад
директор
Слађана Маровић

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси