Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови састав Комисије за жалбе Савета за штампу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2015.

Извор: savetzastampu.rs

Нови састав Комисије за жалбе Савета за штампу

Управни одбор Савета за штампу изабрао је, након спроведеног јавног конкурса, троје представника јавности у Комисији за жалбе.

Изабрани су: Ивана Стјеља, координаторка Антидискриминационог програма организације Praxis, Невена Кривокапић, медијска правница, координаторка за онлајн медије и слободу изражавања у дигиталном окружењу Share фондације и Драган Ђорђевић, координатор Мреже одбора за људска права у Србији CHRIS.

Они ће у Комисији за жалбе заменити досадашње представнике цивилног друштва: Зорана Ивошевића, Божа Прелевића и Предрага Аздејковића, којима се Савет за штампу захваљује на великом ангажовању у протеклом пероду.

Представници оснивача Савета за штампу одлучили су да и у наредном мандату представљају досадашњи чланови: Иван Цвејић, Златко Чобовић, Марија Кордић (Асоцијација медија), Тамара Скрозза, Владо Мареш (НУНС), Стојан Марковић (Локал прес) и Петар Јеремић (УНС). Други представник УНС-а у Комисији у наредне четири године биће Владимир Радомировић, главни и одговорни уредник портала „Pistaljka.rs“, који ће заменити Љиљану Смајловић.

Прва седница Комисије у новом саставу биће одржана следеће недеље.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси