Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Прва телевизија у модернијем руху
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 09. 2015.

Извор: Наше новине

Прва телевизија у модернијем руху

Јесен на медијском небу Србије доноси прегршт новитета за гледаоце, а добар програм обећавају све националне ТВ куће. Ипак, Прва српска телевизија се увек труди да иде корак испред свих.

Јучерашње вести од 18.00 почеле су лепим информацијама. Уредник и водитељ Зоран Баранац најавио је гледаоцима Прве ТВ другачији и богатији почетак нове сезоне.

"Спремили смо потпуно нови визуелни идентитет наше телевизије. Увек модерни, иновативни и другачији, желимо да заједно са вама стварамо будућност телевизије", поручио је Баранац и додао: „Од вечерас на Првој Гледајте боље"!

Према речима челника Прве, у нову сезону ова национална ТВ улази амбициозно и оштро, са мноштво нових забавних емисија, врхунским филмским и премијерним домаћим серијским програмом.

Редизајниран лого као и занимљиви, освежени промо спотови већ су привукли пажњу гледалаца. Ново решење, сведено и модерно, у складу је са светским стандардима које Прва континуирано примењује.

На програмском реперотару наћи ће се проверени популарни формати, али и велики број нових емисија попут кулинарског шоуа који је освојио породице широм света „Моја мама кува боље до твоје", урнебесне емисије ,,Лагалица" са малишанима у главн о ј улози чији ће нас одговори одушевљавати, као и „чаробне" емисије „Мађионичари".

У петак, 04. септембра стартује и шоу „Велики брат" који је по речима продукције највећи до сада. Гледаоци Прве навикли су и на квалитетан домаћи серијски програм. Тако нас од понедељка очекује и нова сезона урнебесног ситкома „Луд, збуњен, нормалан", као и наставак подједнако добре серије „Куд пукло да пукло".

Одличан документарни програм, такође ће бити обогаћен новим емисијама, чије приче никога неће оставити равнодушним.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси