Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радио о којем се прича - PLAY RADIO
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 08. 2015.

Извор: Б92

Радио о којем се прича - PLAY RADIO

Од понедељка, 31. августа, “Play”радио премијерно представља водитељску екипу и програмски концепт новог медија чија пажљиво бирана музика ће врло брзо заслужено освојити пажњу широког аудиторијума, а биће присутан на следећим платформама: радио (у Београду на 92,5MHz, у Војводини на 103,2MHz као и на још 17 фреквенција широм Србије), Интернету (www.playradio.rs) и Смартпхоне апликацијама (Андроид и ИОС).

 

„Play“ радио је модерна радио станица са националном фреквенцијом која ће емитовати најразличитије свевременске хитове али и савремену мејнстрим музику намењену онима са изграђеним и истанчаним музичким укусом, али и забавни програм и неизоставне вести са најважнијим темама дана.

Екипа која ће водити слушаоце „ Play” радија кроз најбољу музику сада, биће поп певачице, ТВ лица, лифестyле блогери, као и познати твитераши. У проактивном приступу са слушаоцима и они сами ће дати своју завршну реч јер ће и делом креирати садржај и музички правац кроз плаyлисте.

У ишчекивању великог јутарњег шоу програма и популарног водитељског пара који се још држи у тајности, програмски директор “Play” радија Немања Костић музиком ће у раним сатима, од 6 до 10h змрдавати успаване. Они који отварају “сезону” новог радија биће поп извођачица доброг гласа који се далеко чује, Наташа Губеринић. И баш као што је некада, певајући у бендовима Тап 011 и Loco бенд, владала престоничком ноћном сценом, сада ће нас уверити у то да је добар провод могућ и дању и то кроз матине Play радија од 10 до 14h уз мото: “Уколико вам је досадно, онда радите нешто погрешно”.

Са некада једним од најмлађих ТВ водитеља, који се као новинар окушао и у штампаним и дигиталним медијима, а сада популарним твитерашом (познатом по нику Будући председник) слушаоци „ Play“ радија дружиће се од 14 до 18 часова. “Поподневни програм биће резервисан за потрагу за крајем Интернета. Онима који су на послу и чекају оних последњих пет минута који трају као година, онима који кришом у амфитеатру или учионици спас траже уз најбољу музику сада, онима који припремају ручак за ове прве и друге, онима који испијају другу кафу у кафићу, укратко - свим нашим слушаоцима ћу, уз помоћ колега, преносити оно о чему Интернет бруји. Али, причаћемо и о стварима о којима ће Интернет тек брујати.”, каже Лука.

У вечерњим сатима, од 18х до 22h, микрофон Плаy радија преузима “добра девојка из комшилука”, успешна лифестyле блогерка, велики фан моде, органске хране, фитнеса и здравог живота коју је лепо слушати и још лепше гледати, Милица Станисављевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси