Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТС ће поновити конкурс за директора телевизије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 08. 2015.

Извор: www.021.rs

РТС ће поновити конкурс за директора телевизије

Управни одбор Радио-телевизије Србије јуче није изабрао ниједног кандидата који су се пријавили за директора Телевизије Србије, а донета је одлука о расписивању новог конкурса за ту функцију. Како је саопштено након седнице Управног одбора, за вршиоца дужности директора Телевизије Србије именован је Илија Церовић, главни и одговорни уредник Образовно-научног програма Телевизије Србије.

 

Управни одбор, на предлог генералног директора, није именовао главног и одговорног уредника Првог програма Радио Београда, као ни главног и одговорног уредника Другог програма Радио Београда, већ је донео одлуку о расписивању новог конкурса за ова два места.

У међувремену ће послове вршиоца дужности главног и одговорног уредника Првог програма Радио Београда обављати Ђорђе Влајић. За вршиоца дужности главног и одговорног уредника Другог програма Радио Београда постављена је Јасмина Зец. За главног и одговорног уредника Трећег програма Радио Београда изабран је Предраг Шарчевић, који је и до сада обављао ову дужност. За главну и одговорну уредницу радио програма "Београд 202" изабрана је Снежана Грујић, досадашња заменица главног и одговорног уредника "двестадвојке".

Поновљени конкурси биће расписани у наредних десетак дана.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси