Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стефановићу претио да ће га заклати зубима!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 08. 2015.

Аутор: Ј. П. Извор: Ало

Стефановићу претио да ће га заклати зубима!

Заменик главног уредника магазина “Таблоид” Милан Маленовић (52), осим премијеру Александру Вучићу, претње смрћу упутио је преко Фејсбука и Небојши Стефановићу, министру полиције, рекавши да би га “лично заклао са овим проређеним зубима”. Он је у свом статусу написао: “Убиј, убиј, убиј Вучића тра ла ла”.

Њега је саслушао тужилац, који му је одредио притвор до 30 дана због сумње да би могао да понови кривично дело. Иначе, полиција је прекјуче ухапсила Маленовића у његовом стану у Београду због претњи смрћу Александру Вучићу и појединим министрима. Н

ије пружао отпор, а са њим је у дому био млађи мушкарац, који није приведен.

Како објашњавају у МУП-у, претње другог човека “Таблоида” морају бити озбиљно проверене и зато што има “подебео полицијски досије“. Он је 1996. године после краће свађе заклао свог комшију Милана Гаврића кухињским ножем, а затим га упуцао. Због овог тешког кривичног дела био је у затвору седам година и четири месеца.

Приликом претреса, из Маленовићевог стана однета је рачунарска опрема која је коришћена за упућивање претњи преко друштвених мрежа.

Адвокат пуштен на слободу

Виши суд у Београду пустио је адвоката Дејана Крстића (44), који је био ухапшен јер је преко друштвених мрежа упутио више претњи премијеру Србије Александру Вучићу и појединим министрима, да се брани са слободе.

Крстић је непосредно пред привођење на свом Твитер налогу објавио да му стан претресају припадници Управе за високотехнолошки криминал.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси