Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Академија за менаџмент медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 08. 2015.

Извор: Привредни преглед

Академија за менаџмент медија

Директори, уредници, новинари и менаџери маркетинга и адвертајзинга у Академији за менаџмент медија у Новом Саду могу да кроз нова знања, примере добре и лоше праксе науче како се успешно води медијска компанија у окружењу које се, поготово данас, веома брзо мења.

 

„Намера нам је да овај програм развијемо и аплицирамо на регион Западног Балкана, стварајући нову медијску реалност која кореспондира са савременим токовима медијске индустрије, уважавајући специфичности окружења у којима медији стварају садржај и послују“, наводи се у саопштењу академије.

Програм је, истиче се, заснован на великом броју студија случаја, примерима добре и не тако добре праксе, дијалогу међу учесницима и практичним креативним радионицама.

У току програма креирају се решења тако да учесници не стичу само знања, већ и практичне смернице за свакодневне изазове.

Сви учесници који одслушају цео курс и успешно изврше практичне вежбе студије случаја, добиће сертификат.

Академију за менаџмент медија креирала је консултантска кућа „Ђакомели медија“ из Љубљане, кроз партнерску сарадњу са Центром за развој мањинских и локалних медија и медијском агенцијом Херор медија поинт, а дизајнирана је за потребе мањинских и локалних медија.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

13.08.

2015.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [нерегистровани] у 11:26

Sad znamo sta nam fali

Pored fakultet za medije i komunikacije, i Akademiji za menadžment medija.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси