Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТС: 84 кандидата за 10 директорских места
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 07. 2015.

Извор: РТС, Б92

РТС: 84 кандидата за 10 директорских места

Управни одбор РТС је евидентирао 84 кандидатуре пристигле на Конкурс за директоре и главне и одговорне уреднике РТС-а. Коначан списак до краја седмице. За 10 радних места стигле су 84 кандидатуре. Највише кандидата је за уреднике Културно-уметничког, Образовно-научног и Забавног програма, Другог програма Радио Београда, а најмање за Трећи програм Радија. Коначан списак кандидата биће утврђен ове седмице пошто стручне службе РТС-а провере формално-правну ваљаност поднетих кандидатура.

Потом ће генерални директор и чланови Управног одбора разговарати с кандидатима. Рок за избор је најкасније 45 дана од отварања пријава.

Бирају се директори Телевизије и Радио Београда, главни и одговорни уредници Информативног, Културно-уметничког, Образовно-научног и Забавног програма Телевизије, као и главни и одговорни уредници Првог, Другог, Трећег и Програма Београд 202 Радио Београда.

Међу кандидатима за директоре различитих програмских сегмената на РТС-у су се још нашли и: Леа Киш (није наведена функција), Оливера Јовићевић (директор телевизије), Иван Карл (забавни програм), Весна Сладојевић (информативни програм и директор телевизије), Данијела Пантић (забавни програм), Ивана Патаковић (забавни програм), Небојша Брадић (културно-уметнички програм), Верица Брадић (забавни програм), Александар Гајовић (забавни програм, културно-уметнички програм и Београд 202), Петар Лазић (Београд 202), Владимир Ђурић-Ђура (забавни програм), Михаило Вукобратовић (забавни програм), Драган Бабић (Други програм Радија), Ненад Љ. Стефановић (информативни програм), Оливера Ковачевић (забавни програм), Зоран Живковић (образовно-научни програм), Вилибалд Ерић (директор телевизије).

Коментари (2)

Остави коментар
пет

17.07.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 14:32

lazne radne i politicke biografije

Po Radio Beogradu 2 se javno govori o tome da su mnogi kandidati u biografijama naveli lazne podatke o radnim i politickim angazovanjima.Niko od kvalitetnih novinara nije se prijavio.Nazdravlje!

Одговори
сре

15.07.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:28

savet

Samo LGBT populaciju izabrati, pa da vidis mlazni put u Evropu.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси