Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Иновација, модернизација - читај "откази"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 07. 2015.

Аутор: М. Б. Извор: Политика

Иновација, модернизација - читај "откази"

Како „Политика” сазнаје, Радио Б92 престаје са емитовањем Информативног програма, а 12 запослених остаје без посла. И већ су им „легле” отпремнине. На Радију Б92 укупно је било запослено 13 новинара и медијских радника.

Када смо замолили Бебу Драгић, директора Корпоративних комуникација ове куће, да нам то потврди, стигло је саопштење које гласи: „Од понедељка, 13. јула 2015. године Радио Б92 представиће летњу шему која ће у наредним не дељама бити увод у потпуно нови музички правац ове радио-станице. Иновације и модернизација подразумеваће и технолошко унапређење, а сходно томе промену организационе структуре. Подмлађени концепт, комерцијални програм, нова енергија и музички правац, сасвим сигурно ће наћи пут до великог аудиторијума. Више детаља биће познато убрзо, када нас очекује нови, досад невиђен програм на овим просторима.”

Очигледно да нови концепт, иновација и модернизација у преводу значи да Радио Б92 остаје без Информативног програма и да ће они који су навикли да слушају Вести Б92 у 9 и 17 сати које су трајале по 25 минута сада или морати да се задовоље кратким вестима, такозваним „хедовима” које ће припремати новинар Телевизије Б92 или да потраже неку другу, нову фреквенцију...

Истовремено, ни запослени на Првој телевизији која као и Б92 припада Антена групи, не спавају мирно јер су укинуте емисије „Тачно 9” и „Тачно 1” и њихови новинари и водитељи иду на пробна снимања за водитеље једне забавне емисије која већ постоји на Телевизији Б92.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси