Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Асоцијацијација медија - нови Управни одбор, председник остаје Зоран Секулић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 07. 2015.

Извор: Асоцијација медија

Асоцијацијација медија - нови Управни одбор, председник остаје Зоран Секулић

Управни одбор Асоцијације медија је на конститутивној седници једногласно реизабрао Зорана Секулића (ФоНет) за председника Управног одбора у наредном четворогодишњем мандату, док су за потпредседнике изабрани Веселин Симоновић (Ringier Axel Springer) и Александар Родић (Adria Media Group).

На Скупштини Асоцијације у нови Управни одбор изабрани су још Данијела Јовановић (Attica Media Group), Розалија Екрес (Magyar Szo), Надежда Гаће (Нови магазин), Злата Куреш (Beta press), Стеван Ристић (Време) и Веселин Јевросимовић (Telegraf.rs).

Скупштина је усвојила финансијски извештај за 2014.годину, извештај о раду Управног одбора, План рада Асоцијације и усвојила измене и допуне Статута, будући да је у протеклих годину дана Асоцијација значајно повећала број чланова.

Допунама Статута предвиђено је и формирање Извршног одбора, као помоћног оперативног тела Управног одбора са пет чланова, чији ће чланови бити изабрани на седници Управног одбора која је заказана за 8. јул 2015.године.

Управни одбор је формирао и Одбор дистрибутера, Одбор штампара, Одбор маркетиншких агенција и Бизнис одбор,  као посебна радна тела која ће окупљати представнике чланица по ресорима пословања, у циљу унапређења сарадње чланова и решавања конкретних питања и проблема из њиховог свакодневног пословања.

Асоцијација медија је репрезентативно пословно удружење новинских издавача, новинских агенција и портала, у чијем чланству су 23  медијске куће, са више од 200 штампаних и електронских издања.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси