Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митрић "Видовдански виртуоз"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 06. 2015.

Извор: Вечерње новости

Митрић "Видовдански виртуоз"

Награда дописнику "Новости" Владимиру Митрићу из Лознице, за храбар, темељан, истраживачки рад у новинарству.

 

На свечаној Видовданској академији Српске краљевске академије научника и уметника, прексиноћ у Тополи, једно од највећих признања ове институције "Видовдански виртуоз" уручено је и Владимиру Митрићу, нашем новинару, дугогодишњем дописнику "Новости " из Лознице.

- Митрић је ово престижно признање заслужио за храбар, темељан, истраживачки рад у новинарсту, али и за афирмацију вредности Срба и Србије у отаџбини и расејању - казао је у образложењу професор др Мирко Керкез, председник Научног већа Академије и председник жирија.

Признање Видовданске академије додељено је и Клиничком центру Србије, Институту "Јосиф Панчић", који носи име првог председника Краљевске академије, генералу Љубиши Диковићу, као и глумцима Миши Јанкетићу, Љиљани Драгутиновић и Миодрагу Кривокапићу.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси