Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  АПМ Принт штампа „Курир“ наредних пет година
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 06. 2015.

Извор: Блиц

АПМ Принт штампа „Курир“ наредних пет година

„Адриа Медиа Гроуп“ и штампарија „АПМ принт“ потписали су петогодишњи уговор о штампању дневних новина „Курир“.

Овим уговором штампарија „АПМ принт“, која послује у оквиру „Рингиер Аxел Спрингер групе“, гарантује значајно унапређење квалитета штампе дневних новина „Курир“ из портфолија „Адриа Медиа Гроуп“, чиме се омогућава читаоцима квалитетнији производ.

Потписивањем овог уговора, „Адриа Медиа Гроуп“ исказује своју сигурност у будућност штампаних медија.

Као водећа медијска компанија западног Балкана, „Адриа Медиа Гроуп“ овим уговором, који је саставни део дугорочне стратегије развоја компаније, још једном доказује своју посвећеност инвестицијама како у квалитет садржаја, тако и у квалитет штампе производа из портфолија на свим тржиштима - изјавио је Александар Родић, председник „Адриа Медиа Гроуп“.

Недељко Вучинић, директор штампарије „АПМ принт“, истакао је да је „АПМ принт“ најсавременија штампарија у Србији, опремљена модерном штампарском машином великог капацитета, која може да одштампа 135.000 примерака новина за један сат обима 48 страна, али и да одједном штампа производе обима 144 стране у пуном колору, високог квалитета, уз примену еко-стандарда.

Примењени технолошки стандарди омогућавају штампарији да одговори на све потенцијалне пословне захтеве клијената и пословних партнера на најбољи начин - каже Вучинић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси