Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кесић: Не знам зашто није емитована емисија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 04. 2015.

Извор: О радио

Кесић: Не знам зашто није емитована емисија

РТВ Б92 синоћ је, уместо последње епизоде "24 минута са Зораном Кесићем" синоћ емитовала репризу претходне. Зоран Кесић у изјави за О радио каже да не зна зашто се то догодило. "Немам никакве званичне информације у вези с одлагањем моје последње емисије", изјавио је за О радио Зоран Кесић. Рекао је да ће се током преподнева састати са менаџментом РТВ Б92, а у поподневним часовима укључиће се у програм О радија и објаснити шта се догодило и шта ће бити.

 

На Кесићевом званичном Фејсбук профилу синоћ је објављено:

"Још од 23:01 покушавамо да ступимо у контакт са надлежнима са Б92, али неки су искључили телефон, а други се просто не јављају. Такодје, не одговарају нам ни на смс ни на маил. Колеге са Б92 ме такодје питају шта се дешава, али нико од екипе 24 минута за сад нема информацију зашто је вечерас емитована прошла епизода. Волео бих да имам вести за вас, било добре било лоше, али тренутно НЕМАМ ПОЈМА ШТА СЕ ДЕШАВА. Хвала вам на бризи."

Подсећамо, у интервјуу Нит За Бит О радија објављеном у 14. јануара, на питање "да ли га је страх" Кесић је одговорио:

"Није ме страх од власти или Њега, мене је страх од људи, ових јадних, гневних људи којих је пуна Србија. Тај бес мора негде да избије, да ли на стадиону, да ли против Француза, Енглеза, да ли су Американци г...а, да ли сам ја г...о, јер неко мора да буде г...о како би они некоме ј....и матер! Плашим се јадних људи који испољавају бес на нечему што им се у том тренутку учини да се коси с њиховим принципима, а они су извитоперени."

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси