Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Умислио да је жртва завере
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 04. 2015.

Аутор: М. Ивановић Извор: Блиц

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић поново прозивао медије

Умислио да је жртва завере

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић поново је данас прозвао медије и новинаре оптужујући их за заверу против њега.

 

Он је за скупштинском говорницом током расправе о пословању градских предузећа око 40 минута посветио „некоректном, оркестрираном и договореном негативном писању о његовим активностима”.

Прозвао је „Блиц“ и „Ало“ и новинарку Милицу Ивановић за некоректно извештавање, као и нишки портал Јужне вести, приватну Телевизију Лесковац, али и НУНС због саопштења у коме је осуђено градоначелниково „увредљиво“ понашање према новинарима.

Једину конкретну замерку изнео је, међутим, о наводним неистинама о извођачима радова на његовој кући.. Поново је махао папирима и оценио да га новинари не воле зато што их не плаћа из буџета града, тврдећи притом да „новинари лажу и измишљају“.

Неће ништа да пренесу, толико ме воле, толико сам омиљен рекао је, признајући притом да су медији моћни и да кроје јавно мњење. Паметни политичари никада не улазе у сукоб с новинарима, али ето ја нисам паметан и само говорим истину рекао је, и добио громогласни аплауз одборника.

Цветановић у медијима

Медији су извештавали о бројним путовањима градоначелника Лесковца Горана Цветановића у иностранство, о померању датума прославе Дана Лесковца због његовог пута на Роштиљијаду у Чикагу, о његовом физичком нападу  на свог блиског сарадника, те о холивудској прослави 50. рођендана. Очигледно је да се градоначелнику писање није допало.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси