Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Гранд“ остаје на Пинку!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 02. 2014.

Аутор: Е. С. Извор: Информер

„Гранд“ остаје на Пинку!

Жељко Митровић и Саша Поповић на ивици су договора да се све емисије „Гранд продукције“ до даљег емитују на каналу „ружичасте телевизије“.

Без обзира на то што је кабловски оператер СББ купио 51 одсто најјаче музичке продукцијске куће у Србији, Пинк засад неће прекинути сарадњу с „Грандом“.

- Брена и Боба, као већински власници „Гранда“, договорили су продају компанији СББ иако је Поповић био изричито против тога. Коначно, он је морао да пристане, али се све време трудио да не наруши свој пословни однос с Митровићем - каже наш добро обавештен извор.

У медијима се спекулише да је СББ за овај посао искеширао Брени, Боби и Поповићу невероватних 15 милиона евра, али истина је да је реч о далеко мањој суми.

- После ове продаје иза леђа многи су помислили да ће Жељко Митровић и Саша Поповић ући у отворени рат, али се то неће догодити. Челни људи Пинка и „Гранда“ су дугогодишњи пријатељи и сарадници. Тренутно имају и заједнички пословни интерес, а то је да емисије „Гранда“ до даљег остану на Пинку - прича за Информер добро обавештен извор.

Теорије завере

Последња два дана у јавности су се појавила различита нагађања везана за даљу судбину „Гранда“. Најпре су се могле чути приче да ће Саша Поповић преместити своје емисије на неку другу телевизију с националном фреквенцијом, као и да због тога што је продала „Гранд“ мимо његове воље прекида сарадњу с Лепом Бреном и остаје веран Митровићу. Поповић је свестан да би рејтинг његових програмских садржаја на било ком кабловском каналу био занемарљив.

Нови договор

Информеров саговорник каже да је током јучерашњег дана сазван хитан састанак чим су се у јавности појавиле спекулације да се „Гранд“ више неће емитовати на Пинку:

- Састанку су присуствовали Жељко Митровић, Лепа Брена и Саша Поповић. Упркос томе што су сада са 49% удела мањински власници „Гранда“, Брена и Саша и даље одлучују о томе где ће пласирати своје програмске садржаје, а они су одлучили да наставе сарадњу с Пинком. Митровић је рекао да ће размислити о њиховом предлогу, тако да је скоро извесно да ће у септембру стратешки партнери продужити уговор, а до тада све остаје по старом, опробаном рецепту.

Пинк покреће „Браво продукцију“

Телевизија Пинк покренула је нови канал Браво мјузик. То је први пројекат нове „Браво продукције“.

- Пинк ускоро покреће и „Браво шоу“, у којем ће се појављивати најпопуларнији певачи. Многи од њих и нису из „Гранда“, већ из „Сити рекордса“- открива наш извор и каже да би „Браво“ у перспективи могао да замени „Гранд“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси