Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 02. 2014.

Извор: Вечерње новости

Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића

Београдски портал Е-новине (главни уредник Петар Луковић, директор Бранислав Јелић) позвао је јуче на физичку ликвидацију генералног директора и главног уредника Компаније „Новости“ Ратка Дмитровића. Повод је Дмитровићев коментар „Дах црног гаврана“, објављен у штампаном издању „Новости“ у суботу, 15. фебруара, а који, иначе, нема никакве везе са Е-новинама.

 

Део тог текста Е-новине су пренеле, уз редакцијску опаску, а у коментарима читалаца први по реду је потписан са „Цоццинелле“ и гласи: „Ђубре једно одвратно и бескрупулозно. Па, метак и ћао. Превенције ради. Пре него што Срби почну показивати то што су научили. Фуј, гаде.“ Да се не ради о случајно залуталом коментару непознатог посетиоца, како се обично бране уредници сајтова у оваквим приликама, јасно говори чињеница да се споменути коментар налази на позицији број један и да ту стоји готово целог дана, што значи да представља и став редакције.

Такве коментаре, иначе, администратори сајтова или забрањују или их, ако упадају, по аутоматизму брзо уклањају. Пошто овде није тај случај, напротив, намеће се само један закључак: Е-новине позивају на убиство првог човека Компаније „Новости“.

- У следећа два-три дана нећу предузимати ништа. Чекам реакцију државе. До сада су ме на Е-новинама вређали, псовали ми мајку, децу, претили... али позива на ликвидацију није било. Ово је озбиљна претња, додатно озбиљна с обзиром на чињеницу ко стоји иза Е-новина, а и ја и многи у Београду знамо ко стоји.

Дакле, чекам - изјавио је поводом овог случаја Ратко Дмитровић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси