Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић отерао Поповића с Пинка!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 02. 2014.

Аутор: Миљана Војводић Извор: Курир

Митровић отерао Поповића с Пинка!

Жељко Митровић је после 15 година сарадње са Сашом Поповићем и „Гранд продукцијом“ завршио за сва времена. Како Курир ексклузивно сазнаје, челници су се прекјуче посвађали и пале су тешке речи, после којих више нема повратка на старо.

Неприхватљиво

- Поповић је изашао пред Митровића с крајње неприхватљивим предлогом - да његове емисије остану на земаљском Пинку, а да кабловски Гранд канал пребаци на СББ мрежу уместо на Клик Пинк пакет. То је Жељка разбеснело, због чега је решио да све емисије „Гранда“ скине са своје телевизије која има националну фреквенцију. Дао им је отказ, који ступа на снагу 1. септембра, с почетком јесење шеме. Уговор између Пинка и „Гранда“ важи на пет сезона и истекао би у лето 2015, али Пинк може на крају сваке сезоне да га раскине, што је сад Жељко и учинио - открива добро обавештен извор Курира.

Он додаје да је до раскола дошло и због пада рејтинга „Грандових“ емисија у овој сезони, али суштина је у томе што је Митровићу забијен нож у леђа.

- Челници „Гранда“ продали су 51 одсто власништва СББ мрежи, којом руководи Драган Шолак. Преговоре су водили Брена и Боба Живојиновић у име „Гранда“ и они су пре неколико дана ставили Поповића пред свршен чин. Иако се крије за колико су продали већински део власништва, наводно је реч о неколико милиона евра, којима би се покриле „Грандове“ обавезе, а превасходно куповина опреме и технике. Наравно, део би поделили Боба, Брена и Сале. Поповић се прво одупирао томе због дугогодишње сарадње са Жељком, али кад су му Боба и Брена изнели неодољиву понуду, није имао избора.

Саговорник Курира наглашава да „Гранд“ сад улази у период неизвесности, с обзиром на то да емисије које неће бити на Пинку вероватно неће имати ни рејтинге какве су имале:

- На јесен ће од Пинка добити и жестоку конкуренцију у народњачкој продукцији у виду ТВ емисија сличног профила и садржаја.

Без икакве подршке

„Гранд“ овим губи не само медијски простор на телевизији Пинк већ остаје и без Митровићеве подршке у сваком смислу.

- Јасно је да се више ништа „Грандово“ неће снимати у неком од Пинкових студија, које је Поповић имао на располагању свих ових година, нити ће моћи да рачуна на било шта што припада Пинковој империји. Жељко је приликом разговора који је прерастао у жестоку свађу Саши дао три сата да се изјасни и после ултиматума подвукао је црту - наглашава Куриров саговорник. Позвали смо и Сашу Поповића, и Драгана Шолака и Жеља Митровића, али нико од њих нам се није јавио.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси