Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Десет година Асоцијације
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 02. 2014.

Извор: АБЦ Србија

Десет година Асоцијације

Асоцијација медија, најбројнија и најзначајнија медијска асоцијација у Србији обележила је, пригодним коктелом у седишту Асоцијације, десету годишњицу од оснивања.

Коктелу су на позив УО Асоцијације медија присуствовале многобројне званице из света политике, бизниса, културе и уметности, а пре свих челни људи 17 медијских кућа окупљених око заједничких интереса у оквиру Асоцијације.


Присутне је поздравио Зоран Секулић, председник УО Асоцијације медија подсећајући на све оно чиме се бавила у протеклих десет година, а било је од значаја за унапређење медијске сцене у Србији.

Са плановима за будућност и даљи развој присутне је упознала Далила Љубичић, извршна директорка Асоцијације медија. Чланови управног одбора Асоцијације и присутни искористили су прилику да се на пригодан начин опросте од Зорана Папића, ко-оснивача Асоцијације и дугогодишњег извршног директора. Честитамо Асоцијацији медија Србије на овом значајном јубилеју.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси