Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ко данас цепа Курир, сутра ће цепати књиге
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 02. 2014.

Аутор: Катарина Благовић Извор: Курир

Ко данас цепа Курир, сутра ће цепати књиге

Борис Тадић, председник Нове демократске странке, рекао је да је највећи разлог зашто не жели да буде на листи ДС тај што се не слаже са цепањем новина, што је прошле среде урадио председник НС Зоран Живковић, предизборни партнер демократа!

Тадић је јуче у Нишу, на конститутивној седници Нове демократске странке, чији је лидер, рекао да је то култура понашања с којом он не жели да има никакве везе.

Раде с тајкунима

- Цепање новина врло брзо води ка цепању књига. То је једна култура понашања с којом ја никад нисам имао везе, нити ћу имати - казао је бивши лидер демократа и додао да није пристао да буде на листи ДС и с онима који су обезбеђивали добит тајкунима.

- Не желим да будем на листи с онима који су обезбеђивали бенифициране услове тајкунским компанијама - рекао је Тадић и напоменуо да је убеђен да ниједна влада неће моћи да се направи без њихове листе:

- У Србији тренутно имамо лошу власт и још гору опозицију. Ми смо једина алтернатива и овој влади и овој опозицији. То је суштина наше политике. Како је рекао, очекује победу НДС на предстојећим изборима, а основни циљеви странке су решавање проблема незапослености и сиромаштва и обезбеђивање социјалне сигурности грађана.

- Тридесет одсто младих живи с потпуно извесном сиромашном будућношћу, иста ситуација је и са четвртином укупног становништва, а просечна плата реално пада два одсто годишње. Ми хоћемо томе да станемо на пут и зато се ја враћам у дневну политику - навео је Тадић.

Без извињења

Подсетимо, Живковић је, незадовољан писањем Курира о преговорима ДС и бившег муфтије Муамера Зукорлића, демонстративно исцепао наш лист на конференцији зa медије. Кад су Зукорлићеви људи потврдили наша сазнања, Живковић је одбио да се извини за своје понашање.

Стојадиновић

Нови почетак

Конститутивној седници присуствовали су и некадашње демократе с југа Србије, академик и бивши амбасадор у БиХ Нинослав Стојадиновић, доскорашњи председник градског одбора ДС у Нишу Драгослав Ћирковић и многи други.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси