Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жути Шешељизам
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 02. 2014.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Жути Шешељизам

Легализовани другосрбијански фашизам заблистао је ове недеље у свој својој раскошној наказности. Најпре је прошлог викенда ППВ Вучић на преком суду жутог медијског подземља осуђен на политичку смрт само зато што је отишао да помогне завејаним путницима код Фекетића, да би већ у среду кандидат ДС за премијера Зоран Живковић алијас Зоки Бунда „демократски“ поцепао „Курир“ насред конференције за штампу.

 

На та два примера јасно се могао ишчитати друштвени образац по коме је „првима“ дозвољено све, а „другима“ ништа. Образац по коме „демократе“ сакривене иза европејске мантре могу да, потпуно некажњено, примењују инквизиторске методе према свима који се не уклапају у њихову модлу... Суочени, дакле, с никад мањим рејтингом и урушавањем параполитичког система у коме су деценијама лично профитирали продајући нам муда за бубреге, „демократски јуришници“ примењују најцрње шешељистичке методе све у покушају да докажу да је у Србији заведена диктатура од које нас, сиње кукавце, само и једино они могу спасти!?!

Већ сам у саопштењу Националне асоцијације издавача упитао, ал’ морам да поновим: Шта би било да је, на пример, Небојша Стефановић на конференцији за новинаре поцепао патриотише цајтунг „Блиц“? Да ли би и тада баш сви београдски новинарски угледници ћутали? Да ли би и тада уважени аналитичари имали речи разумевања? Да ли би и тада Вукашин НУНС Обрадовић бранио Стефановића од злог таблоида?! Или би, може бити, другосрбијанска камарила дречала тако и толико да би већ и Штефан Филе химселф осудио напад на „слободу медија“?! Или, да пробамо овако: Шта би било да је, којим чудом, Бојан Пајтић у прошлу суботу ујутро отказао кварцовање и отишао на сметове? Да ли би се и са њим спрдало васколико медијско подземље, да ли би и он из прве био проглашен за преваранта и злог диктатора?!

Ваш одговор је? Фашизам? Апартхејд? Сегрегација? Назовите то како хоћете, али морате бити Драгољуб Мићуновић да устврдите да ово што данас раде „демократе“ има било какве везе са демократијом. Они, да се не лажемо, само покушавају да спасу своје политичко предузеће од стечаја и ликвидације. И зато су спремни на све. И зато, као што рекох прошле суботе, очекујте неочекивано.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси