Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РРА одложила одлуку о фреквенцији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 02. 2014.

Извор: Танјуг

РРА одложила одлуку о фреквенцији

РРА на данашњој седници није донела одлуку да ли ће фреквенцију угашене ТВ Авале добити телевизија Нова или Коперникус јер је ова тачка скинута с дневног реда. Заменик председника Савета РРА Горан Караџић рекао је Танјугу да је тачка о додели фреквенције ТВ Авала скинута са дневног реда и да ће одлуку донети на наредној седници. "Одлучили смо да се додатно обаве разговори са кандидатима и да се накнадно закаже седница на којој ће се одлучивати о додели фреквенције", рекао је Караџић.

 

Конкурс, који је за националног емитера расписала РРА у октобру прошле године, био је отворен до 30. децембра, а једине заинтересоване биле су телевизије Нова и Коперникус.

На претходним конкурсима дозволу није добио нико, јер је конкурс био оспораван у јавности зато што је фреквенција била неопходна у процесу дигитализације.

 

Коментари (1)

Остави коментар
чет

06.02.

2014.

Rale [нерегистровани] у 01:34

Bruka

Kako ih nije sramota? Krajnje je vreme za korenite personalne promene u ovoj agenciji.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси