Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Удружење спортских новинара Београда организује школу спортског новинарства
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 02. 2014.

Извор: mozzartsport.com

Удружење спортских новинара Београда организује школу спортског новинарства

У организацији Удружења спортских новинара Београда (УСНБ) почетком марта на Старом ДИФ-у почеће са радом двомесечна школа за спортске новинаре.

 

Циљ школе је да се кроз примере из праксе што више младих људи упозна са једном веома атрактивном професијом. Полазници ће имати прилику да уче о раду у штампаним медијима, агенцијама, на радију и телевизији, али и на самим спортским догађајима и конференцијама за новинаре.

Програм школе спортског новинарства, заједно са квалитетним предавачима, које на најбољи начин представља њихов дугогодишњи рад, ауторитет и углед у професији, води своје полазнике кроз 100 часова у комплетан круг стицања свих базних елемената професије спортски новинар, уз одговарајућу праксу у електронским и штампаним медијима.

У школи која се први пут на овакав начин организује у Србији, полазници ће добити на једном месту и за релативно кратко време, едукацију која ће им широм отворити медијска врата.

Настава ће се одржавати три пута недељно, по три часа, а предавачи ће бити: мр Иван Цветковић (Политика), мр Вера Милосављевић (Бета), Снежана Пантовић (Радио Београд), Славиша Веселиновић (Прва телевизија), Александар Симић (Студио Б), др Слађана Мијатовић (Факултет за спорт и физичко васпитање), др Раде Вељановски (Факултет политичких наука) и Цвијетин Миливојевић (директор ПР агенције Прагма).

За упис и додатне информације на располагању је телефон 065 4147 618, е-маил: skolasportskognovinarstva@gmail.com, као и Фејсбук страница Школа спортског новинарства УСНБ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси