Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Аутогол за памћење
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 02. 2014.

Аутор: Данко Смуков Извор: Данас

Аутогол за памћење

Фекетић 2014. Снежни наноси блокирали су путеве, у колима завејали житеље и случајне намернике. Сви су се подигли да помогну: војска, полиција, специјалци, Новак Ђоковић и – најодговорнији за читаву акцију - Александар Вучић!

 

У најцензурисанијем интернет клипу од кад постоји интернета у Србији - први потпредседник Владе, гологлав, у фармеркама и капуту, преноси повећег дечака од једног спасиоца до другог. Овај последњи га затим односи у тек пристигли хеликоптер. Читава спин мајсторија је, међутим, толико провидна, катастрофална у својој извештачености, да ће се засигурно наћи у неким будућим уџбеницима за односе са јавношћу као пример несвакидашње успелог аутогола.

Није никакво чудо што се неки - очигледно повећи - Вучићев тим из петних жила упео да овај материјал уклони са интернета и право је изненађење у којој су мери у томе били успешни! Читава акција блокирања ће, међутим, само разбуктати радозналост начелно аполитичних и недовољно заинтересованих, истовремено бацајући невероватно негативно светло на медијску етику СНС. О индиректној потврди намештеног спасавања да не говоримо.

Свака медијска иницијатива СНС у последњих неколико недеља чини се изузетно контрапродуктивном (напади на Радуловића, притисак на Б92 и сл). Изгледа, заправо, да њиховим конкурентима уопште и није потребна кампања: довољно је да СНС ради оно што ради.  

Још само да Тадић није ушао у ту маничну фазу самодоказивања... где би им био крај!

Аутор је стручњак за маркетиншке комуникације

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси