Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претње Куриру због прича о Радуловићу!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 02. 2014.

Аутор: Т. Аресовић - С. Марковић Извор: Курир

Претње Куриру због прича о Радуловићу!

Због писања Курира о пословним ангажманима бившег министра привреде Саше Радуловића и пружању консултантских услуга у Хипо Алпе-Адрија банци, на имејл-адресу нашег листа стигле су претеће поруке увредљиве садржине!

За само сат времена у ноћи између петка и суботе послато је укупно 485 порука с насловом „Мајку вам ј....“, а са имејл-адресе pusiteZku..c.com.

Упозорење

- Ово су упозоравајући напади. Уколико наставите да водите прљаву кампању против Радуловића, тек ћу да вам се нај.... мајке - стоји у поруци.

Подсетимо, Курир је објавио информацију да је Радуловић на име консултантских услуга добио невероватне 182.000 евра у 2013, и то од „Хипо рента“ једнократно 50.000 евра, а по истом основу од Хипо банке месечно по 11.000 евра.

- Радуловић је пред педесет људи директору Хипо банке обећао да ће „средити проблем“ с „Луком Београд“. Да вас подсетим, Мирослав Мишковић и Милан Беко узели су кредит од Хипо банке за куповину акција малих акционара „Луке“, али је фирма недавно отишла у стечај и не може више да враћа кредит - испричао је извор нашег листа.

Осуда

Председник НУНС Вукашин Обрадовић каже да је можда реч о Радуловићевим противницима који фингираним претњама Куриру у његово име желе да му нанесу штету.

Љиљана Смајловић, главна и одговорна уредница Политике и бивша председница Удружења новинара Србије, истиче да су вулгарне и претеће поруке за сваку осуду, као и хајке против политичких противника.

Скандал

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић каже да је било која врста претње медијима скандалозна.

- То није само удар на демократију већ и удар на елементарно грађанско право.

Неопходно је да државни органи испитају те претње, али и Курир истовремено мора да алармира УНС и НУНС како би реаговали. То не сме остати неистражено јер је данас то Курир, а сутра може бити реч о неком другом медију - рекао је Анђелковић.

Фолирант

Поднео оставку кад су расписани избори

Саша Радуловић поднео је оставку на место министра привреде истог дана кад је и обелодањено да ће бити расписани ванредни парламентарни избори. Одмах је кренуо у отворени сукоб са Александром Вучићем, што је резултирало образложењем у којем за све оптужује његов кабинет. За време свог министровања Радуловић је заратио са синдикатима, директорима јавним предузећима, привредницима, а свега неколико пута присуствовао је седницама Владе.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси