Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тачно је, још нисам купио Дајрект медију!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2014.

Аутор: С. М. Извор: Курир

Тачно је, још нисам купио Дајрект медију!

Бугарски бизнисмен Красимир Гергов, којег је управо власник „Дајрект медије“ Драган Ђилас означио као купца своје компаније у писаном одговору Куриру, потврдио је да Ђиласову маркетиншку агенцију још увек није купио и да уговор није потписан!

 

- Завршавамо процес уговарања посла. Засад нам недостаје само један документ, а то је потврда од Антимонополске комисије Црне Горе. Сви други документи су одобрени и сигурно је да ћемо у скоријој будућности имати изјаве које могу бити од јавног интереса - стоји у одговору Гергова.

Процес у току

Када смо преко његове ПР службе тражили појашњење зашто им баш недостаје папир из Црне Горе и да ли то значи да ће цео уговор тамо бити потписан, одговорили су:

- Знате да компанија „Дајрект медија“ има своје подружнице не само у Србији већ и у неколико земаља региона. То значи да смо у осталим земљама добили сву неопходну документацију како би се обавило преузимање компаније. Ипак, могућу цену која би била плаћена за „Дајрект медију“ не можемо да откријемо јер је то у домену пословне тајне. Када буде дошло време, биће објављено.

Без промене власника

Подсетимо, Курир је објавио да је Ђилас, четири месеца откако је објавио да је такорећи продао „Дајрект медију“, и даље уписан као један од власника агенције!

На сајту Агенције за привредне регистре и даље су као власници „Дајрект медије“ наведени Јован Стојановић и Силвана Пандуровић са по један одсто власништва, Јадранка Дринић са три одсто и „Мултиком група“ са 95 одсто власништва.

Власници „Мултиком групе“ су Драган Ђилас са 25 одсто, Драган Илић са 42 одсто власништва и сама „Мултиком група“ са 33 одсто власништва.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси