Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оља Бећковић иде на ТВ Нова
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2014.

Аутор: Е. С. Извор: Информер

Оља Бећковић иде на ТВ Нова

Ауторка „Утиска недеље“ добила понуду да након 12 година промени медијску кућу.

 

Водитељка емисије „Утисак недеље“ биће једно од главних појачања нове медијске куће, која би средином фебруара требало да стартује с комплетном програмском шемом.

- Оља је добила више него примамљиву финансијску понуду да пређе на ТВ Нова.

Челници ове телевизије тренутно формирају екипу искусних новинара и водитеља који ће чинити ударну песницу програма, а Бећковићева им је већ месецима била прва на списку жеља. Ауторки „Утиска недеље“ су понуђени одлични услови и, мада она још увек није дала свој коначни одговор, све је ближа одлуци да напусти телевизију Б92, на којој ради већ 12 година - прича добро обавештени извор, близак водитељки.

После трансфера Славка Белеслина са Б92 на ТВ Нова постало је јасно да ова медијска кућа не штеди на парама и да има циљ да у свом јату окупи најбоље уреднике и новинаре информативе.

- Оља чека да прође Савет РРА на ком ће се одлучивати о додели националне фреквенције. Уколико она буде додељена ТВ Нова, скоро сасвим је извесно да ће Бећковићева постати део њиховог тима.

Водитељка каже за Информер да не преговара о трансферу, али и наговештава да би, у случају да ТВ Нова добије националну фреквенцију, можда и размислила:

- То први пут чујем од вас. Нико са ТВ Нова није контактирао са мном - каже Бећковићева, а на питање да ли би прихватила понуду, одговорила је питањем:

- Је л’ они још нису добили фреквенцију? Не могу сад тек тако да нагађам.

Емисија „Утисак недеље“ почела је да се емитује 1991. године на „Студију Б“.

Ољу Бећковић су својевремено у своје редове покушали да доведу Жељко Митровић на Пинк, Богољуб Карић на БК и покојни Александар Тијанић на РТС, а једини који је то успео био је Веран Матић 2002. године, када је култна емисија почела да се приказује на телевизији Б92.

РРА: Фреквенција следеће недеље

Савет Републичке радиодифузне агенције састаће се следеће недеље поводом додељивања још једне националне фреквенције.

- Коперникус или Нова добиће националну фреквенцију. Свих девет чланова Савета присуствоваће седници, а она би требало да буде одржана почетком следеће недеље - потврдио нам је Горан Караџић, заменик председника Савета РРА.

ТВ Нова: Оља није у плану

ТВ Нова доставила нам је кратко саопштење у ком тврди да није преговарала с Ољом Бећковић:

- Телевизија Нова је фокусирана на развој сопствених оригиналних продукција и прелазак госпође Бећковић на Нову телевизију није у нашим плановима. У складу с професионалним стандардима наше куће, ми ћемо обавештавати све медије о трансферима у наше редове - пише у саопштењу.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

30.01.

2014.

malakikica [нерегистровани] у 12:44

ne ide to tako.

sve vam je u domenu nagadjanja.od vas ocekujem mnogo kvalitetniji tekst.ne spustajte se na nivo kurira i ostalog smeca.

Одговори
чет

30.01.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 11:09

Pitanje

Zađto se, pobogu, brukate ovakvim naslovima? Sasvim u duhu najgore žute štampe.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси