Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Честитке поводом јубилеја „Политике“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 01. 2014.

Извор: Политика

Честитке поводом јубилеја „Политике“

У своје лично име и у име свих запослених у „Симпу” АД честитам целој редакцији 110 година постојања „Политике”. Овај значајан и велики јубилеј доказ је једне непобитне чињенице – „Политика” је одувек била, и данас је, не само симбол нашег националног новинарства, већ и један од најзначајнијих и највреднијих симбола Србије.

 

Посебно ценимо лични допринос главне уреднице, госпође Смајловић, овом јубилеју. Својим препознатљивим стилом врсног новинара и професионалног руководиоца, она обележава једну епоху која ће у укупној историји „Политике” остати уписана као значајан период. Истовремено, желимо да захвалимо на великом доприносу успешном развоју „Симпа” који „Политика” и госпођа Смајловић лично пружају, изузетном сарадњом и објективним информисањем.

У искреној жељи да „Политика” и у годинама пред нама настави најбољу традицију коју је стварала више од једног века, с поштовањем

Драган Томић,
#председник „Симпо” АД

***

У своје лично име и у име Полицијске управе Ужица честитамо вам 110 година постојања и рада. Велика нам је част што сте кроз ваше текстове афирмисали рад Полицијске управе Ужица и презентовали наше резултате.

С поштовањем

#Драгица Јевтовић,
#начелник ПУ Ужице

***

За степен мога образовања заслужна је „Политика”. Моја захвалност гласно узвикује – срећно до бескраја.

Беба Кораб

***
Док сам 25. јануара прелиставао јубиларни број „Политике”, присетио сам се раног детињства, када сам са страница ових новина учио слова наше ћирилице, пре поласка у школу. Било је то 1947. године и следећих, када сам уз мог деда Васу прелиставао његов омиљени лист. Касније сам се дружио са „Политикиним Забавником”, „Политиком Експрес ”, „Илустрованом Политиком” и другим Политикиним издањима, да бих данас у 72. години, уз „Политику” на неки начин славио јесен свог живота.

Желим „Политици” да прослави још 110 и више година, и да остане лист пристојних људи, чувар прошлости, садашњости и да најављује лепу будућност наше Србије и свих њених народа.

#Василије Варађан,
#пензионер, Вршац

***

Уз господски отмен јубиларни број вашег и нашег листа, поручујем: суђено вам је да опстанете, зато што има много оних који прво купују „Политику”, па остало. Што се мене тиче, не улазим у аутобус без омиљеног листа, иако ме у редакцији чека бесплатан број. Верујем да ће екипа коју предводи главна уредница и њен заменик сачувати већ потврђену професионалну храброст и одиграти, у ово време наше несанице одговорну и тешку улогу а да „Политика” не изгуби дух. У напорном свакодневном труду да не изневерите истину, подржавају вас одани читаоци и поштоваоци. #Љубиша Стојиљковић,

#уредник Шаховске рубрике
#„Илустроване Политике”


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси