Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Златно перо” новинару „Политике“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 01. 2014.

Извор: Политика, Танјуг

„Златно перо” новинару „Политике“

Жири Клуба привредних новинара јуче је у Привредној комори Србије уручио признање „Пословни човек године” председнику Компаније ДИС Зорану Тирнанићу, а златну плакету „Компанија године” са ликом цара Душана, Компанији „Сиеменс” Србија.

У категорији јавних предузећа признање је добио генерални директор Електровојводине Срђан Кржувић, а директор операција компаније „Бамби” Даниел М. Боехи признање за очување домаћег бренда „плазма”. Млади менаџер године је директор „ЛАД групе” Милош Марковић, а компанија „Тетра Пак” добила је признање за 50 година успешног пословања у Србији.

Плакете „Менаџер године” добили су власник „Холо компани” Роберт Холоза за улагање у фабрику за производњу агро пелета; Радомир Ивановић из предузећа Воћар – Паланка за примену науке у пољопривреди и Мирко Петровић из предузећа „АКС курир” у категорији услуга.

Исто признање припало је Срђану Ковачевићу из предузећа „Беоцапра” за улагања у производњу и прераду козјег млека и Богољубу Милићу из предузећа „МиМи”, за производњу дестилата од аутохтоних сорти воћа.

Компанији „Филип Морис интернационал” уручено је признање за друштвену одговорност – за донирање пројекта „Покрени се за посао”.

Признање „Менаџер године” у култури добио је уметник Јован Колунџија, директор „Гварнериус – Центра лепих уметности”. „Златно перо” које се традиционално додељује за привредно новинарство добио је новинар „Политике” Стефан Деспотовић, а признање „Гордан Ранитовић”, које носи име оснивача КПН-а, припало је новинару-уреднику магазина „Лиса” Ненаду Благојевићу.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси