Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Честитке “Политици” и даље стижу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 01. 2014.

Аутор: А. Ц. Извор: Политика

Честитке “Политици” и даље стижу

У времену када се успеси, важни догађаји или верски празници честитају ес-ем-есовима или статусима и „лајковима” на „Фејсбуку”, 110 година излажења „Политике” честитали су нам многи и три дана после рођендана. Најлепше жеље исказивали су читаоци и пријатељи, а компаније „Филипс”, „Пошта Србије”, „КБМ банка”, ланац „Твојих 5 минута” и Савет страних инвеститора честитали су нам рођендан посебним огласима у историјском броју „Политике” у суботу.

У нашем „празничном” броју од суботе, пригодним огласима више од 25 компанија, удружења и институције честитале су рођендан „Политици”. Међу њима, многи котирани на високим позицијама успешности у области банкарства, привреде, електронике, туризма...

Поједини оглашивачи су указали да и они у овој години славе јубилеје, други су поручили да значајно утичемо на медијску слику Србије, трећи да се за њих зна захваљујући текстовима на нашим страницама. Како истичу наше колеге из службе Продаја огласа, интересовање клијената да се нађу у рођенданском броју „Политике”, који је са додацима имао 110 страница, почело је још почетком јануара.

Поздрави и лепе речи, као и поруке које обавезују да не одустанемо од објективности стизали су класичним писмима, оним у електронској форми, телеграмима. Телефон на који се 25. јануара у нашој редакцији јављала дежурна секретарица Снежана Станојевић усијао се од позива читалаца из разних крајева земље и иностранства.

Овом приликом редакција „Политике” захваљује свима.

Судећи по коментарима наших читалаца, слављенички број „Политике” чуваће се у многим личним архивама. За оне читаоце који нису успели да купе јубиларни број, редакција „Политике” потрудиће се да обезбеди примерак.

Принц Александар: Износите добар глас

Дневни лист „Политика” су новине које су стрпљивим и марљивим радом дугим 110 година стекле велико поверење многобројних читалаца. Јубилеј који „Политика”

обележава значајан је у европским размерама и представља велики догађај у историји једног народа.

Желим вам да у наредним деценијама освајате високе циљеве, промовишући слободу штампе, износећи добар глас о људима који читају „Политику” и о којима „Политика” пише. Сигуран сам да ћете и даље тежити објективном информисању држећи се своје традиције.

Њ. К. В престолонаследник Александар Други

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси