Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На конкурс ТВ Нова пријавило се 7000 људи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 01. 2014.

Извор: Наше новине

На конкурс ТВ Нова пријавило се 7000 људи

Током конкурса за нова радна места који је расписала телевизија Nova.rs стигло је близу 7.000 пријава.

Радних места има укупно 450, саопштено је из ове куће. Nova.rs је у процесу запошљавања разних профила људи, а према броју пристиглих пријава, пресек стања је врло занимљив.

Наиме, у Србији људи највише желе пред ТВ камере! Од неколико хиљада људи који су се пријавили, највећи број људи жели да оствари славу и популарност пред милионским аудиторијумом преко малих екрана. У случају телевизије Nova.rs, скоро четири хиљаде кандидата послало је свој CV са намером да постану будуће телевизијске звезде.

Дубљи пресек указује на то да је рад на малим екранима много траженији међу припадницама лепшег пола, које чине чак осамдесет процената пријављених.

Узимајући у обзир да Nova.rs најављује подизање телевизијских стандарда у сваком смислу, од продукције до самих садржаја, биће занимљиво пратити одабир кадрова који ће се појавити на њиховим малим екранима.

Коментари (2)

Остави коментар
пон

20.01.

2014.

Petar [нерегистровани] у 20:53

Re:

I mene zanima gde je objavljen konkurs, obzirom da jos uvek nemaju sajt i imaju jedan jedini mail koji se trenutno moze naci na www.nova.rs. U decembru sam poslao mail sa pitanjem da li ce i kada biti raspisan konkurs za zaposlenje, ali mi nista nije odgovoreno.

Одговори
пон

20.01.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 13:07

Pitanje

Gde je objavljen tekst konkursa?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси