Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Време“ – Личност године Бранко Кукић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 01. 2014.

Извор: АСМЕДИ

„Време“ – Личност године Бранко Кукић

Писац и уредник часописа и издавачке куће "Градац" из Чачка Бранко Кукић изабран је за личност године већином гласова чланова уредништва недељника "Време" (члан Асоцијације медија).

Кукић је 13. лауреат тог признања, а критеријум за награду је, као и претходних година, позитиван допринос унапређењу друштвених институција у јавном интересу, саопштило је уредништво недељника "Време". Колегијум овог часописа сматра да је Кукић као уредник "Градца", који следеће године слави четри деценије постојања, ове године одржао и наставио културну мисију показујући да се врхунска култура може стварати у континуитету, без обзира на спољашње околности.

Претходних година признање личност године добили Божидар Ђелић, Млађан Динкић, Љиљана Раичевић, Расим Љајић, Владимир Вукчевић, Здравко Понош, Соња Лихт, Вигор Мајић, Милица Делевић, Драган Ђилас, Иван Тасовац и епископ липљански Јован (Ћулибрк).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси