Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нова сезона “Да. Можда. Не”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 01. 2014.

Извор: Политика

Нова сезона “Да. Можда. Не”

У новој сезони ове емисије уведене су многе измене. Ауторка и уредница, Оливера Ковачевић овога пута са публиком и гостима, говориће о темама које су поделиле јавност, изазвале реакцију јавног мњења, али и о догађајима о којима се ћути, који захтевају додатно разјашњење...

У првој емисији новог циклуса, говориће се о изборима у Србији, ужичкој борби за воду и о томе да ли је стављена тачка на истрагу убиства Славка Ћурувије.

У студију ће бити: Зорана Михајловић, министарка енергетике Владе Републике Србије и потпредседница Српске напредне странке, Драган Ђилас, председник Демократске странке и Веран Матић, председник Комисије за истраживање убистава новинара.

У редовној рубрици „Херој недеље” упознаћемо личности које су се својим делом уздигле из свакодневице, које су својим подвигом пружиле наду да је Србија боља. „Хероји недеље” су Хелена Иванов и Стефан Сириџански, најбољи говорници на Светском универзитетском дебатном првенству које је одржано у Индији.

– Дајемо реч угледним јавним личностима из области политике, науке, културе, спорта. Пре свега, занимљивим људима, са биографијом. Теме ћемо издвајати из свих области друштвеног живота Србије, дискутоваћемо о значајним догађајима, атрактивним изјавама, скандалима, менталитету и нарави. Публика ће ми поново правити друштво у ТВ студију и бити конструктивна подршка, донеће атмосферу какву желим током оваквог типа емисије, каже Оливера Ковачевић која још додаје да ће бити подстицан слободан, креативан и занимљив дијалог, кроз који ће се додатно расветлити одређене појаве и проблеми. Редитељ емисије је Владимир Петровић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси