Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мира Бобић збарањена на РТС?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 01. 2014.

Аутор: А. Јовановић Извор: Информер

Мира Бобић збарањена на РТС?

Мирјана Бобић Мојсиловић тврди да је цензурисана на РТС. Она је избачена са снимка концерта Бисере Веленталић - због „лошег изгледа“?!

Протеклог викенда је на Другом програму РТС пуштен снимак Бисериног концерта, на ком је књижевница била гост. Део наступа, у ком Мира говори пред публиком, потпуно је исечен у емитовању. Према њеним тврдњама, музичка уредница РТС Ања Рогљић поручила јој је да је избачена „из естeтских разлога“.

- Бисера је звала Ању и питала због чега нисам на снимку, а она је рекла да сам избачена јер сам лоше изгледала. Шта то значи, то је скандал! Немам никакав контакт с Јавним сервисом, нити сам се иком замерила, реч је о чистој злоби - закључује Мирјана.

Прозвана музичка уредница РТС Ања Рогљић за Информер каже да није реч о цензури, нити о дискриминацији на основу изгледа.

- Концерт је брзо монтиран, из делова, како би што пре био приказан за празнике. Снимак ће у целости бити емитован ускоро, и то у ударном термину - тврди Ања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси