Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Антена Група шири медијски бизнис на Румунију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 01. 2014.

Извор: АБЦ Србија, Prva.rs

Антена Група шири медијски бизнис на Румунију

Антена Група, водећа медијска групација у Југоисточној Европи, ушла је на тржиште Румуније аквизицијом Kiss TV од немачког Прозибена.

 

Поред Kiss TV-а који је најпопуларнији музички канал у Румунији, Антена је од немачке медијске групације преузела и четири радио станице: Kiss FM, Magic FM, One FM and Rock FM.

Након успеха Антене са Првом Српском Телевизијом у Србији и телевизијама у Црној Гори и Словенији - Прва Монтенегро и Планет ТВ, ова инвестиција представља још један у низу пословних подухвата Антена Групе у циљу ширења пословања на нова тржишта Југоисточне Европе.

"Веома смо задовољни чињеницом да је Антена постала власник водећих медија у једној од кључних земаља региона. Очекујемо даљи раст њиховог пословања на чему ћемо заједно радити са менаџментом. Овим потезом смо ушли на тржиште Румуније, а наш стратешки циљ је даља експанзија у Југоисточној Европи" , изјавио је власник и генерални директор Антена Групе Теодор М. Киријаку.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси