Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сутра хапсе убице Славка Ћурувије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 01. 2014.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Сутра хапсе убице Славка Ћурувије

Убице и организатори убиства Славка Ћурувије сутра ће, после безмало 15 година, најзад бити ухапшени, потврђено је Информеру у самом врху власти. Наши извори нису јуче хтели да говоре о детаљима истраге ни о именима осумњичених, али су нагласили да све што је претходних дана писано о овом случају у београдским новинама није тачно!

- Многи ће се изненадити када објавимо резултате истраге. Биће то велики дан за државу Србију. Завршићемо један велики посао, који су све претходне власти деценију и по гурале под тепих - каже Информеров извор из Владе Србије.

Бивши начелник Војнообавештајне агенције Александар Димитријевић каже да је уверен да ће сви који су учествовали у убиству бити ухапшени.

- Мислим да смо заслужили да после 15 година добијемо епилог случаја који је требало давно решити - истиче Димитријевић, уз очекивање да ће и остала нерешена убиства новинара из тог периода бити разрешена.

С друге стране, криминолог Златко Николић сумња у доказе које Тужилаштво има.

- Кад служба организује убиство, ако је у овом случају то она радила, то се припрема и спроводи перфектно, уништавају се сви могући трагови који би могли да компромитују. Док не видимо шта се и како ту одиграло, сви докази су спорни.

Јово Ћурувија, брат Славка Ћурувије, није желео да коментарише ове најаве све док се званично не обелодане имена и презимена убица.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

15.01.

2014.

anonymousMilan [нерегистровани] у 09:06

Danajaca se bojim i kad darove donose

Bojim se da je na djelu obračun preko naših organa stranih službi sa našim kontrašima koji su im dugo vremena uspješno parirali-i njihove "saradnike" onemogućavala da nanesu veće štete.Prezumpcija nevinosti bi trebalo da isključuje medijski linč i hajku.Dao bog da griješim

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси