Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Узбуђење тек следи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 01. 2014.

Извор: Блиц

Узбуђење тек следи

У 2014. годину улазимо богатији за Цри нове телевизије: Нова, Канал 3 и Н1.

Одлуком РРА Каналу 3 додељена је регионална фреквенција која ће емитовати сигнал у време празника, а озбиљне програмске шеме најављене су за крај фебраара. Канал 3 ће се емитовати у Београду и Новом Саду, а гледаоцима ће понудити нови медијски производ.

Телевизијска шема обухватаће све рубрике, а на том каналу трудиће се да буду поуздани, информативни, али и опуштени, како су навели челници те телевизије. Осим Београда као светске метрополе, у жижи ће се наћи и регион и свет, с нагласком на обичног човека.

Програмску шему Нове телевизије још немамо, а када ћемо је имати, не знамо. Оно што знамо јесте да се и поред тога та телевизија гледа када се на њој појави Сулејман Величанствени, јер се емитују нове епизоде.

У 20.00 иде једна епизода, па се онда сутрадан репризира неколико пута... Шта ћемо још гледати, остаје да видимо.

Најављена је и телевизија Н1, која ће емитовати целодневни информативни програм на подручју Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине.

Н1 ће као регионални партнер компаније Си- Ен-Ен емитовати програм из три центра, у Београду, Загребу и Сарајеву, као и из локалних центара смештених по градовима целог региона, а програм ће моћи да прати више од 15 милиона гледалаца у три земље.

Благо нама, надамо се.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси