Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Протест Синдиката новинара због приватизације
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 01. 2014.

Извор: Вечерње новости

Протест Синдиката новинара због приватизације

Синдикат новинара Србије, Крагујевачка иницијатива и Коалиција запослених у медијима оштро протестују због понашања Агенције за приватизацију, која је непосредно уочи божићних празника директорима локалних медија послала мејл са позивом да напишу своју биографију и препоруче се за будућег приватизационог управника.

У „непристојној понуди“ Агенције наводи се да је „Влада РС на седници одржаној 30. 12. 2013, усвојила Предлог закона о приватизацији, којим се мења законски оквир за даље спровођење поступка приватизације“.

Тим поводом Агенција захтева од директора да најкасније до 10. јануара доставе ажурирани „си-ви“ као и „писмо о заинтересованости за именовање на функцију в. д. приватизационог управника“.

Агенција је превидела да закони ступају на снагу само уколико их усвоји већина у Скупштини, поручују Синдикат новинара Србије, Коалција запослених у медијима и Крагујевачка иницијатива.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

10.01.

2014.

Milutin [нерегистровани] у 15:15

Dosetili se

Al su se dosetili ovi divlji... Pa, kad Mirković nije mogao da progura zakon, onda da probaju na prevaru. Ako to ne prodje, onda verovatno na silu.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси