Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Добре вести
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 12. 2013.

Аутор: Веселин Симоновић Извор: Блиц

Добре вести

Неколико добрих вести било је последњих дана старе године. Издвојио бих оне које су на мене оставиле највећи утисак: Александар Вучић је рекао да су убице новинара Славка Ћурувије живе и да ће бити ухапшене.

Изјава да га је држава убила и није вест. Очекујемо брзу најаву хапшења и свеједно је које ће је новине прве објавити. Након тога би било добро и да чујемо ко је наручилац, а ту би у истрази могли највише да помогну коалициони партнери.

Орасположила ме вест да онај Цвијан напушта СНС. У намери да оштети политичке противнике и да донекле поправи слику из прошлости, ова странка је у почетку покупила и неке људе с којима нормалан човек не би ни кафу пио. Последње унутарстраначке СНС трзавице ми говоре да је и ту могућ квалитативан помак. Само да Цвијана не пригрле неки други.

Шеф Пореске управе и министар финансија су се договорили да овај први поднесе оставку, тако сам прочитао саопштење из Владе. Ова вест, иако није имала негативних реакција, онерасположила ме је, јер ми говори да још неко време неће бити правих реформи.

Не сумњам у добре намере министра Крстића да уведе ред у државне финансије, али још мање сам сумњао у намере порезника Симича да блокира рачун сваком тајкуну који не плати порез. Хоћу и да верујем да ове вести немају везе с пролећним изборима. Зато срећно!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси