Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Коста Рајевић агро-новинар године
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 12. 2013.

Аутор: М. Митровић Извор: Дневник

Коста Рајевић агро-новинар године

Новинару и уреднику у листа „Пољопривредник” Кости Рајевићу из Новог Сада на традиционалном завршном годишњем свечаном скупу Задружног савеза Војводине, у присуству државог секретара у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Данила Голубовића, уручено је признање за најбољег аграрног новинара у 2013. години.

Признање Рајевићу, које се додељује осму годину, према одлуци жирија у коме су били добитници овог призања, уручио је председник Задружног савеза Војводине Радислав Јованов.

Уредница емисије „Бразде” РТ Војводине Весна Јовановић је нагласила да је Рајевић новинар од искуства пре свега у штампаним медијима, у „Пољопривреднику” од 2009. године, његов уводник привлачи читаоце аналитичношћу, као и рубрика о животу села. Рајевић је добитник новинарске награде „Петар Дрезгић„ и награде Канцеларије за европску сарадњу при Влади Србије за текст „Српска погача посна за Европу”.

- Ова награда је признање и листу „Пољопривредник” који у континуитету излази 57 година и исто толико прати рад и задружног организовања. Жао ми је што је сада задругарство у дефанзиви, али треба окренути ћурак наопако, афирмисати и унапређивати задругарство, које је веома битно за развој пољопривредне производње и живот села - каже Рајевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси