Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Круњење Вучића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 12. 2013.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Круњење Вучића

Сценарио је као да га је писао Радош Бајић, и то у раној фази из времена „Секуле“... Омиљена Радошева глумица Оља Бећковић таман је, јелте, привела „Утисак недеље“ крају, када се у последњој секунди пробудио главни уредник „Времена“ Драгољуб Жарковић и на националној фреквенцији упитао је л’ тачно оно што је он чуо на некој слави: Да ли се то Александар Вучић, срам га било, тајно оженио?!

Присутни споредни глумац Ђорђе Вукадиновић (пажљиво прочитајте текст на странама 2-3) с разумевањем је климао главом потврђујући тезу да Србија данас нема већег проблема од Вучићевог брачног статуса. Сценарио је допуњен после само 72 сата. Вучић је, читали сте, оптужен је да је забранио „Ментално разгибавање“, наводно зато што су Дарко и Марко планирали да се позабаве спорним детаљима из његове биографије.

Дакле, баш на дан када је преподобни Мишковић праћен заљубљеним погледима судије Вучинића у Специјалном суду објашњавао да је порез за њега светиња (!?!) медијско подземље је Вучића разапело као злог цензора који у Србији заводи диктатуру. И нема везе што је накнадно утврђено да је ППВ од менаџмента Б92 тражио да спорни јутарњи програм не скида са програмске шеме и нема везе што су и сами аутори на крају то признали, домаћи задатак је морао да се спроведе у дело.

Овде је, покушавам да објасним, на делу сценарио „круњења Вучића“, злочиначки план који на крају треба да доведе до повратка система тајкунске партократије.

Овде се данас, под кринком борбе за слободу мишљења, покушава спречити обрачун с највећим лоповима и откривање пуне истине о деценијској пљачки народа и државе. Онај ко то данас и овде не види тај је или много глуп или је дебело плаћен да се прави глуп.

Елем, можда сам ја најгори, можда сам слепо заљубљен у Вучића, можда ја не видим да се у Србији, како тврде ђиласовци, заводи опасна диктатура. Можда, све то можда... Али, пре него што признам, пробајте ви сами себе да убедите да је ППВ највећи лопов, криминалац, цензор и диктатор кога је Србија видела у последњих 20 година.

Или, можда још боље, одговорите сами себи на следеће питање - да ли је могућ сценарио у ком исти онај Жарковић, код исте оне Оље Бећковић, у последњој секунди „Утиска“, уз подражавајуће климање Вукадиновићеве главе, упита: Да ли је тачно да је Борис Тадић добио ванбрачно дете? То је немогуће? Е, сад се разумемо.

Жаре

Да ли је могућ сценарио у ком Жарковић код Оље Бећковић упита да ли је тачно да је Борис Тадић добио ванбрачно дете?

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси