Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уредник Блица код Мишковића на канабету
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 12. 2013.

Извор: Курир

Уредник Блица код Мишковића на канабету

Светомира Марјановића, заменика главног уредника дневног листа Блиц, камере ТВ Пинк усликале су како излази из управне зграде компаније „Делта“, где је био на тајном састанку с највећим српским тајкуном Мирославом Мишковићем.

 

Мишков човек

Иначе, Марјановић је одавно познат као Мишковићев човек у новинарству. Био је заменик главног уредника у Пресу, чији су власници били Мирослав Мишковић и Драган Ђилас. Подсетимо, Мишковић је 12. новембра 2012. признао да је био власник Преса и саопштио да излази из власништва овог дневног листа.

О чему су тачно овога пута причали Марјановић и Мишковић, јуче нисмо успели да сазнамо. Међутим, оно што се на снимку јасно види је Марјановић, који са загонетним смешком на лицу напушта зграду „Делте“ и седа у скупоцени црни џип марке „хонда“.

Занимљиво је да је у интервјуу који је пре неколико дана објавио Курир Вукица Радуловић, супруга бившег директора „Ц маркета“ Слободана Радуловића, оптужила управо Марјановића да је против њене породице својевремено покренуо прљаву кампању. Подсетимо, говорећи о притисцима на њеног супруга како би продао „Ц маркет“ Мишковићу, Радуловићева је рекла:

Писао наручене текстове

- Мишковић је позвао Слобу једнога дана у „Делту“ и у лице му рекао да ће преко свог уредника у новинама Прес, које је држао с Драганом Ђиласом, напасти наше ћерке. Прес је у то време био „батина“ за Мишковићеве супарнике. Дан касније стигао је тај уредник Светомир Марјановић код Слобе и у лице му рекао да ће најбруталније напасти наше ћерке, да по налогу Мишковића ради све што му наручи, да нема проблем било шта да напише и да се не боји ни суда јер Мишковић и Ђилас све то сређују. Тако креће први ниво лажи и уцена.

Тај уредник, Светомир Марјановић, пише текст да су моје ћерке опљачкале „Ц маркет“ и уништиле вредност компаније преко њихових фирми из Шпаније. Оптуживане су да су „исисале“ паре из „Ц маркета“, зарадиле милијарде... Представљене су као лопови светског ранга, с фотографијама, чак и с именом зета Шпанца, што је Мишковић знао јер је био гост на венчању - испричала је Радуловићева и додала:

Сутрадан је у његовом и Ђиласовом Пресу изашао текст о мојим ћеркама, које је сад „Света Кучевац“ оптужио да продају дрогу, да су део ланца светске криминалне мреже и да их траже све полиције. Такву лаж објавио је човек који им је до јуче доносио поклоне и представљао се као њихов други отац. Кад је изашао тај текст, Мишковић је позвао Слобу у „Делту“ и наставио са притиском и претњама, тврдећи да су за Свету важни једино еври, а да их он има неограничено, да његов уредник може да буде и одвратнији...

Вукица Радуловић

Света је спреман да иде преко лешева

После првог сусрета са Светом Марјановићем, ког Вукица Радуловић описује као Мишковићевог уредника, директор „Ц маркета“ почео је да се распитује с ким има посла.

Распитали смо се ко је тај Марјановић и сазнали да је реч о тешкој сиротињи из Кучева, који је дошао у Београд спреман да иде преко лешева да остане у Београду и да је у новинарским круговима био познат као Света Мародер. Најгори од најгорих - каже Вукица Радуловић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси