Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ђилас Девенпорту: Медијски прогон опозиције
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 12. 2013.

Извор: Танјуг

Ђилас Девенпорту: Медијски прогон опозиције

Председник Демократске странке Драган Ђилас рекао је данас на састанку са шефом Делегације ЕУ у Србији Мајклом Девенпортом да је стање на политичкој сцени Србије забрињавајуће а опозиција изложена медијском прогону, посебно у светлу предстојећих избора.

 

На све то већ је, како се истиче у саопштењу ДС, указано у последњем извештају о напретку Европске комисије из октобра, али Влада није ништа урадила по том питању.

Ђилас је, додаје се, подвукао да се од земље која почиње преговоре са ЕУ очекује да створи нормалне услове за одржавање изборног процеса и политичке дебате.

Лидер демократа је поручио и да је неопходно да се престане са "прљавом политичком кампањом и нерегуларним условима" у којима се избори одржавају, а које карактеришу "политички мотивисана хапшења и пресуђивање преко медија".

У разговору са Девенпортом, како се нагласава, Ђилас је истакао да је таква политичка пракса неприхватљива и да ствара атмосферу нетрпељивости и политичке нестабилности.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси